Vietnam B1 Belgesi

Vietnam’a gerçekleştireceğiniz ticari seyahatlerinizde davetiye yazısı temin etmeniz gerekmektedir. Vietnam B1 belgesi Vietnam’da ziyaret edilecek firma tarafından sizin adınıza Vietnam Göçmenlik Servisi’nden temin edilmektedir.

Vietnam ticari vize başvuruları için gerekli olan B1 belgesi, Vietnam Dışişleri Bakanlığı tarafından onaylı olmalıdır.

Vietnam’a ticari amaçla gerçekleştirilecek seyahatlerde talep edilen B1 belgesi Vietnam’a gidiş tarihinizi ve amacınızı taahhüt ettiğiniz Vietnam Göçmenlik Servisi tarafından verilen resmi bir belgedir. B1 belgesi dışında Vietnam’daki firmalar tarafından kaşeli imzalı hazırlanmış davet mektupları vize başvuruları için elçilik tarafından kabul edilmemektedir.

NOT:
Bu belge olmadan Vietnam ticari vizesi almak mümkün değildir. Bu yüzden ticari vize almak isteyen kişilerin seyahatlerinden en az 30 gün önce B1 belgesi için işlemlerini başlatmış olması tavsiye edilmektedir.